Çocuk Sanat Grubu

Çocuklar için resim kursu

Çocuk eğitimi, oldukça meşakkat isteyen bir konuyken, ayrıca çocuklarımıza küçük yaşta sanat aşkı aşılamak, hayal güçlerini geliştirmek gerektiği üzerinde durulmalıdır. Çünkü resim çalışmaları insan üzerinde oldukça farklı ve olumlu etkiler yaratıyor. Çoğu zaman farkına bile varılmayan bu etkileri, çocuklarımızın oldukça küçük yaşlarda kazanması ise tahmin edeceğinizden daha fazla önemli. Çocuklar için resim kursu, bu anlamda size birer seçenek teşkil edebilse de her kursta bu imkâna ulaşmak mümkün değil. Ankara Resim Kursu ise okul öncesi, ilkokul ve ortaokul düzeyinde oluşturduğu grupları ile çocukların kendi yaş grupları ile birlikte resim eğitimi almasını sağlayacaktır.

Sizi arayıp bilgi verelim:

    Bizi Arayın 05434541520
    Mail gönderin

     Çocuklar için resim kursu

    Çocuklar için resim kursu

    Farklı Resim Teknikleri ile Tanışma

    Resim kursları Ankara ’da bu anlamda sayılı seçenek ile tercihinize sunulmaktadır. Çocuğunuzun yaşına uygun gruplar her kursta mevcut olmayabilir. Ankara’daki resim kursları eğitim kapsamı da her birinde farklılaşacaktır. Kurumumuz kapsamında çocuklarımızın alacağı eğitim ise pastel boya, sulu boya ve yağlı boya tekniklerini kapsamaktadır. Ayrıca karışık teknik adı verilen etkinlikler de çocuklarımızın bu eğitim sırasında eğlenmesini sağlayacaktır. Ankara Resim Kursu olarak, küçük yaşlarda hayal gücü geliştirmenin öneminin bilincindeyiz. Bu doğrultuda profesyonel bir eğitim ile çocuklarımızı eğlendirirken sanatsal eğilim kazandırmaktayız. Çocuk resim kursları büyük oranda bu özellikler açısından geri sıralarda kalmaktadır. Bizim sahip olduğumuz avantajlardan bir diğeri ise kolay ulaşılabilir ve merkezi konumumuzdur.

     

    Çocuklar için resim dersi, Çocuklar için resim kursu
    Ebru Etkinliği

    Veli-Çocuk Etkinlikleri ile Kaliteli Zaman Geçirin

    Resim kursları Ankara ’da oldukça yaygın olsa da, çocuklarınıza adeta bir oyun bahçesi havası ile sanat ve resim sevgisi kazandıracak kurum sayısı çok da fazla değildir. Bu sebeple de çocuklarınızın velisi olarak sizin de dâhil edileceğiniz etkinlikler ile resimler, maskeler yapılacak, çocuklarımız hem eğlenecek hem de sanat sevgisi kazanacaktır. Ankara Resim Kursu olarak uzman ekibimiz ile size çocuklarınızın hayatını renklendirme fırsatı sunuyoruz. Bu sayede çocuklarınızın karakterinde de olumlu değişimler hissedeceksiniz. Üstelik özellikle okul öncesi eğitimde ince motor becerilerinin geliştiğini fark edeceksiniz ve resmin bu durumdaki etkisi oldukça büyük olacak. Çocuklar için resim kursu denildiğinde akıllara gelen Ankara Resim Kursu ile siz de çocuklarınıza sanat ve resim aşkı aşılayabilirsiniz

    Çocuklar için resim kursu, Çocuklar için resim dersi
    Yağlıboya etkinliği.

    Okul Öncesi ve İlköğretim Çağında Görsel Sanatlar Eğitimi

    Sanat eğitimi, insanın genel eğitimi içerisinde önemli bir yere sahiptir.

    Sanat eğitimi yalnızca ilgi duyanlar için değil, herkes için gerekli bir kişilik eğitimidir.

    Çocukların resim ile tanışmasının, bir tür oyun oynama isteğinden doğduğunu söylersek yanlış olmaz. Çocuk kalemi kağıda sürterek izler bıraktığını fark eder ve bunu bir oyuna dönüştürerek tekrar yolu ile geliştirir. Okul öncesi ve ilköğretim dönemi çocuğu ise hayallerle doludur ve bu hayalleri anlatmanın en iyi yolu resim yapmasından geçer. Bu dönemde çocuğun resimlerini belli bir kalıba sokmamak gerekir ve çocuk olabildiğince özgür bırakılmalıdır. Çocuğun yaptığı resme kurallar koymak bu dönemde görülen en sık yapılan hatalardan biridir. Örnek vermek gerekirse çocuk evin çatısını pembeye boyamış ya da güneşi mor yapmışsa müdahale etmemek gerekir. Çocuğun hayal gücünün gelişimi açısından bu oldukça önemlidir.

    Bu dönem ayrıca çocuğun ince motor becerilerinin ilerlemesi açısından da mühimdir. El ve parmak kaslarının gelişmesini resim yaparak sağlayan çocuk ileriki dönemler için hazır hale gelmektedir.

    Çizmek boyamak, şekil vermek önemsiz birer etkinlik olarak görülmemeli, çocuğun kişilik ve zeka gelişimi açısından önemli bir eğitim olduğu bilinmelidir.

    Sizi arayıp bilgi verelim:

      Bizi Arayın 05434541520
      Mail gönderin

       

      42 Comments

      1. admin Reply

        Sırma hanım biraz geç cevap verdiğimiz için özür dileriz.
        Eğer bize mail yoluyla ulaşırsanız size detaylı bir bilgi akışı sunabiliriz.
        ankararesimkursu@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

      2. Iyi günler ben Behiye kızım 6yaşında ve iyi bir resim eğitimi almasını istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

        • admin Reply

          Size de iyi günler Behiye Hanım.
          Konu ile ilgili olarak e-posta hesabınıza detaylı bir bilgilendirme maili göndermiş bulunmaktayız.
          İnceler ve geri dönüş yaparsanız seviniriz.
          ANKARA RESİM KURSU
          ankararesimkursu@gmail.com

      3. 2012 doğumlu kızımın resim yeteneği olduğunu düşünüyorum.ücreti ve zamanı da içerecek detaylı bir bilgi alabilir miyim.

        • admin Reply

          Çiğdem hanım;
          E-Posta hesabınıza Çocuk Resim Grubu ile ilgili bilgilendirme maili göndermiş bulunmaktayız.
          Detaylı bilgi için iletişim bölümündeki numaralardan ulaşabilirsiniz.
          ankararesimkursu@gmail.com

      4. İyi günler 2013 ocak doğumlu bir kızım var. farklı bakış açısı kazanması için Resim derslerine katılmasını istiyorum. Fiyatlarınızı ve aktivite bilgileriniz öğrenebilirmiyim. Teşekkürler.

        • admin Reply

          Funda Hanım iyi günler dileriz. 3 ve 4 yaş çocuklar için aile ile beraber etkinlik yapmasının, anne ve baba ile birlikte öğrenmeyi gerçekleştirmesinin çok daha etkili olacağını düşünüyoruz. Dilerseniz sizi ve kızınızı atölyemizde ağırlayarak size uygun veli ve çocuk etkinlikleri tasarlayarak misafir edebiliriz. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak için iletişim bölümündeki numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

          Mail ile ulaşmak için bize yazın:
          ankararesimkursu@gmail.com

        • admin Reply

          Fatma Hanım Merhaba.
          10 yaş için Cumartesi günleri saat 14:00 ve 16:00 saatleri arasında kurs programımız bulunmaktadır. Gün ve saatler sizin için de uygunsa iletişim bölümündeki numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.
          Mail: ankararesimkursu@gmail.com

      5. Mrb 2012 yili/ dogumlu kızım var .resim ile ilgili yeteneği olduğunu düşünuyorum. Bu benim fikrim tabii 🙂 Bununla ilgili bilgi almak istiyorum. Fiyat ?haftada kaç gün? Gruplami birebir mi dersleriniz? Teşekkürler ilginize

        • admin Reply

          İrem Hanım iyi günler. Çocuk resim kursu gruplarımız Cumartesi ve Pazar günleri devam etmekte olup aylık ücret karşılığı 125₺ olarak hesaplanmaktadır.
          Mail ile ulaşmak için; ankararesimkursu@gmail.com

      6. Eylem Nigar Reply

        İyi günler 2011 li bir kızım var ben resim çizmesini öğrenmesi için göndermek istiyorum.resim yeteneği yok gelişme olur mu

        • Eylem Hanım iyiakşamlar. Çocuğunuz yaşı itibari ile şema öncesi dönemdedir. Bu dönemdeki çocukların çizimlerine çok fazla müdahale etmemek, neyi nasıl yapması gerektiğini söylemek yerine daha özgür bırakılmalıdır. Gerçekçiliği sorgulamaya başladıkları bu dönemde çocukların resimleri daha fazla ayrıntı içermeye başladığından düşündüklerini kağıda aktarmada biraz bocalayabilmektedirler.
          Sorunuzun cevabına gelecek olursak; evet, resim kabiliyeti gelişir. Resim yeteneğinin gelişmesi için kursa gitmesine gerek de yoktur. Normal şartlarda da resim anlamında bu yaş çocuğu mutlaka ama mutlaka gelişme kaydetmektedir. Bizim amacımız bu süreci keyifli hale getirerek resim yapmaktan mutlu olmalarını sağlamaya çalışmaktır.

      7. İyi günler 2010 doğumlu kızım resim yapmayı çok seviyor. Bununla ilgili olarak eğitim almasını istiyorum. Zaman ve Ücret konusunda detaylı bilgi almak istiyorum. İyi çalışmalar..

        • Çocuk resim kursu için Cumartesi ve Pazar günleri gruplarımız vardır. Derslerimiz 14:00-15:30 arası yapılmakta olup aylık ücreti 125 TL olarak hesaplanmaktadır. Detaylı bilgi için bize iletişim bölümündeki numaralardan ya da ankararesimkursu@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

          Değişiklik: Ders Saatlerimiz değişmiştir. Yeni Ders Saatlerimiz Cumartesi:10:00-11:30 – 12:00-13:30 Pazar 12:00-13:30

      8. slm kolay gelsin 2012 bir oğlum var resim dersi alsın istiyorum. fiyat ve saatleri hakkında yardımcı olurmusunuz bana.

        • Efe bey merhaba.
          Cumartesi ve Pazar günleri gruplarımız vardır. Derslerimiz 14:00-15:30 arası yapılmakta olup aylık ücreti 125 TL olarak hesaplanmaktadır.

      9. Merhaba 2005 li bir kızım var çocuk sanat grubunamı girmeli ?

        • İdil Hanım iyi akşamlar. 12-14 yaş genç grubumuz bulunmaktadır. Temel karakalem ve çizim eğitimi vermekteyiz. Lütfen bizimle irtibat numaramız aracılığı ile iletişime geçin. İyi akşamlar dileriz.

      10. Merhaba,Resim konusunda yetenekli olduğunu düşündüğüm 7 yaşında bir kızım var. Kurslarınız hakkında bilgi almak istiyorum.
        Teşekkürler.
        İyi çalışmalar

        • Hatice hanım merhaba.
          Çocuk Resim Kurslarımız Cumartesi Günleri 12:00-13:30 arası ve Pazar günleri 12:30-13:30 saatleri arasında yapılmaktadır. Size uygun olan gün ve saati tercih edip devam eden kurs programlarımıza dahil olabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçiniz.

      11. 2011 doğumlu kızım ve kendim için resim kursu arıyorum. Birlikte katılacağımızdan aynı saatlerde olması gerektiği için de pek bulamıyorum 🙂 Yetişkin hobi ve 6,5 yaş için sizin kurs saatlerinizi öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

        • Özge Hanım merhaba. Bize iletişim sayfamızdaki numaradan ulaşabilirseniz size ve çocuğunuza uygun olan zaman aralığında ders verebiliriz. Mutlu günler dileriz.

      12. merhaba, haziran ayı itibairyle çocuk resim kursları var mı?6 yaşındaki kızımın sanatsal eğitim almasını istiyorum. İçerik ve ücretlendirme ile ilgili bilgi verirseniz sev,nirm

        • Filiz Hanım Merhaba,
          Haziran Temmuz ve Ağustos aylarında da çocuklar için resim kurslarımız devam etmektedir.
          Çocuk Resim Kurslarımız Cumartesi saat 12:00-13:30 Pazar günleri ise 12:00-13:30 saatleri arasındadır.
          İstediğiniz günü seçebilirsiniz.
          Ücretlendirme Aylık yapılmaktadır (4 Hafta Üzerinden) toplam 125 TL olarak hesaplanmaktadır.
          Öğretmenlerimiz akademik ve pedagojik formasyon sahibi eğitim fakültesi resim öğretmenliği mezunu öğretmenlerden oluşmaktadır.
          Etkinlikler öğrencilerin yaş aralıklarına uygun olarak seçilmekte ve öğrencilerin aktif yer aldığı sanat etkinliklerinden oluşmaktadır.
          Bize numaranızı gönderebilir ya da 05434541520 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

      13. Merhaba kızım 7 yaşında resim yeteneği olduğunu her fırsatta resim yaptığı için bu yönde kaliteli bir eğitim alıp mutlu yaşamına dokunmak istiyorum ücret ders saati günler vs hakkında Bilgi almak istiyorum teşekkür ederim sevgiler

      14. Başak Parlak Reply

        Iyi aksamlar benim 2007 kizim 2012 dogumlu oglum var ikisininde resmi guzel iyi bir egitim almasini istiyorum ucret konusunda bilgilendorebilirmisiniz

        • Başak Hanım Merhaba, Kızınız için (12-13 Yaş) genç Karakalem grubumuz vardır, Cumartesi ve Pazar Günleri 14:00-16:00 ya da 16:00-18:00 saatleri arasında, istediğiniz seans ya da seansları seçebilirsiniz, Oğlunuz için (6 yaş) çocuk sanat grubumuz bulunmaktadır bu da Cumartesi ve Pazar günü 12:00-13:30 saatleri arasında farklı tekniklerle çocuklarımızı tanıştırdığımız bir resim grubudur ( pastel, akrilik, suluboya, kuruboya, ebru vs. Cumartesi ya da Pazar gününden birini seçip katılabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizi arayınız. Yardımcı olmak isteriz. Mutlu günler dileriz.

      15. Merhaba.4 yaşında kızım var resim kursuna göndermek istiyorum yaşı başlaması için uygun mu ben uygun olduğunu düşünüyorum ama sizler daha iyisini bilirsiniz tabi.

        • Ali Bey merhaba
          Biz kurslarımıza eğer kreş veya Anaokulu Eğitimi varsa 5 yaştan itibaren, yoksa 6 yaştan itibaren öğrenci alıyoruz, 5 yaş altında çocukların resim kursundan ziyade aile birlikte etkinlik olarak resim yapıp daha iyi öğrenme gerçekleştirdiklerini düşünüyoruz. Bu durum tamamen öğrencinin 5 yaşın altında çok kısa sürelerde aktif öğrenme süreleri yaşaması ve inçe motor kas gelişimlerinin henüz tam yeterlilikte olmaması İle ilgili olduğunu da belirtir, mutlu günler dileriz.

      16. Merhaba kızım 2005 doğumlu resim çizmeyi çok seviyor yeteneğide var öğretmeni resim kursuna gitmesini söylemiş sizin kursunuzda benim kızımla yaşıt çocuklar varmı varsa ücret ve saat öğrenebilirmiyim teşekkürker

        • Safiye Hanım merhaba.
          13-14 yaş grubu öğrencilerimize resim dersleri veriyoruz, bu yaş gurubu için Cumartesi 14:00-16:00 veya 16:00-18:00
          Pazar 14:00-16:00 veya 16:00-18:00 saatleri arasında derslerimiz var, bunlardan size uygun olan gün ve saatleri seçebilirsiniz, ücretlendirme haftada 2 saat ayda 8 saat için 150₺, haftada 4 saat ayda 16 saat için 225₺ ve aylık fiyatıdır. Detaylı bilgi almak için bize iletişim sayfanızdaki irtibat numaralarından ulaşabilirsiniz, iyi günler dileriz.

      17. Web sitenizi nette araştırırken buldum.
        2011 doğumlu kızımın resim yeteneği olduğunu düşünüyorum.
        Kurslarınızın hangi tarihlerde,ne zaman, ne kadar ücretle ve nerede olduğunu içeren detaylı bir mail bilgilendirmesi alabilir miyim?

      18. 2012 doğumlu kızımın resim yeteneği olduğunu düşünüyorum.ücreti ve zamanı da içerecek detaylı bir bilgi alabilir miyim.

        • Ayşe hanım merhaba.
          Merhabalar Kerem Bey,

          Çocuk Resim Kurslarımız Cumartesi saat 12:00-13:30 Pazar günleri 12:00-13:30 saatleri arasındadır.
          İstediğiniz günü seçebilirsiniz.

          Ücretlendirme Aylık yapılmaktadır (4 Hafta Üzerinden) toplam 150 TL olarak hesaplanmaktadır.

          Öğretmenlerimiz akademik ve pedagojik formasyon sahibi eğitim fakültesi resim öğretmenliği mezunu öğretmenlerden oluşmaktadır.
          Etkinlikler öğrencilerin yaş aralıklarına uygun olarak seçilmekte ve öğrencilerin aktif yer aldığı sanat etkinliklerinden oluşmaktadır.

          Bize numaranızı gönderebilir ya da 05434541520 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz

      19. Fethiye konu Reply

        Korona ile mucadele ettigimiz bu zor donem de subat 2021 den beri oglum Rüzgar, online resim kursu ile sanatla ilgilenerek daha mutlu oluyor. Kübra Hanim esliginde devam ettigi resim dersleri sayesinde hem oglum hem anne baba olarak bizler mutluyuz.

      Write A Comment

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.